مدیریت امور بین الملل
۱۴۰۳/۲/۹
1398/06/17
دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني شهركرد به شبكه جهاني يوسرن پيوست.

دكتر گوئيني مديرروابط بين الملل دانشگاه  اعلام كرد : دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني شهركرد با انعقاد  تفاهم نامه همكاري با دفتر يوسرن  به اين شبكه جهاني پيوست. وي اضافه كرد: يوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علمي اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهايت پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در دنيا و در تمام 22 رشته علمي ايجاد شده است. اجراي پروژه هاي علمي بين المللي، بين رشته اي و ايجاد بستري براي ارتباط بهتر ميان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنيا از برنامه هاي پيش روي اين شبكه است.

دكتر گوئيني در ادامه: انعقاد اين تفاهم نامه را جهت تسريع فرآيند همكاري هاي بين المللي علمي سود مند دانست و اظهار اميدواري كرد كه با افتتاح دفتر يوسرن در دانشگاه و آغاز به كار اين مجموعه گام هاي موثري در جهت  بين المللي سازي دانشگاه برداشته شود

تعداد بازدید:
نویسنده:
كارشناس روابط بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
منبع:
خبر گزاري مديريت روابط بين الملل
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.